H.W. Mesdagstraat 21
1741 JM Schagen
06-52723730
diego.vanelli@autorijschoolvanelli.nl
Home » Lessen
Lessen

Praktijklessen: De lessen worden gegeven in een Volkswagen Golf VI en vinden plaats in Den Helder of Alkmaar. Hier worden ook de praktijkexamens afgelegd.

Proefles en cursusaanpak: Autorijschool Vanelli biedt een vrijblijvende proefles aan om te kijken of u het prettig vindt om bij mij te rijden.

Door de proefles krijg ik een eerste indruk maar alles is afhankelijk van uw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen.

Stap-voor-stapmethode: Mijn rijopleiding wordt opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode: U krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op uw eigen tempo. U krijgt rijles van een vaste rij-instructeur in steeds dezelfde auto.

Tussentijdse toets: De tussentijdse toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen. Het kan helpen om eventuele nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt uw rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiƫle exameneisen. Uw instructeur rijdt mee.

Na afloop van de toets krijgt u een advies over de examenonderdelen waaraan nog extra aandacht moet worden besteed. Als de bijzondere manoeuvres goed worden uitgevoerd krijgt u hiervoor een vrijstelling tijdens het eerstvolgende examen.

Instructiekaart: Uw rijinstructeur maakt gebruik van een overzichtelijke vorderingenkaart, zodat u precies weet wat u hebt geleerd, op welk niveau u zit en waar nog aan gewerkt moet worden.
Op deze manier weten leerling en rijinstructeur/trice precies hoe ver de leerling gevorderd is en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

Theorie: Deze dient u tot nog toe zelf eigen te maken door middel van een leerboek maar binnenkort begint Autorijschool Vanelli met het geven van professionele theorielessen.

Contact

Autorijschool Vanelli
H.W. Mesdagstraat 21
1741 JM Schagen
Telefoon: 06-52723730
E-mail:
diego.vanelli@autorijschoolvanelli.nl